logo-4.jpg

De bestuursleden worden gekozen op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zij nemen dan een taak op zich voor bepaalde tijd, waarna zij wel of niet herkiesbaar zijn.

Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter    Henk Schottert Coördineren bestuurstaken, externe vertegenwoordiging en ledenwervingcommissie.
 In mijn jeugd heb ik het basketballen geleerd bij Millwings in Winschoten. Echter na mijn studietijd bleef het basketballen beperkt tot het bezoeken van eredivisiewedstrijden in Den Bosch.

Enkele jaren geleden is een van onze jongens na een clinic op school lid geworden van Biks Shots. Daarna heeft het basketballvirus snel om zich heen geslagen, aangezien inmiddels alle vier de zonen en Marlou lid zijn geworden. Ik train zelf sinds 2 jaar op vrijdagavond bij de heren recreanten. Daar wordt de week afgesloten met een lekker potje basketball en de bekende "3e helft". Verder ben ik trainer/coach van het jongens U14 team.

In 2010 ben ik gevraagd voorzitter te worden wat ik met veel plezier doe. Ik heb Biks Shots leren kennen als een gezellige en actieve vereniging. Als ik zie hoeveel leden zich als vrijwilliger inzetten bij de organisatie van allerlei activiteiten binnen en buiten de vereniging (MegaBowl, Be A STAR, cursussen, jeugdkamp) dan mogen we terecht trots zijn op onze Biks Shots.

 

Secretaris Harrie Liebregts

Ledenadministratie en -registratie, algemene communicatie met de leden en wedstrijdsecretariaat.

 

Penningmeester Mariëlle Duffhuës Contributies en boetes, financiële administratie, jaarlijkse begroting en financiële overzichten.

 

Technische zaken Wim Liebregts 
Sponsoring en materialen Rob Hitzert
Algemeen bestuurslid Bart Spierings

 Vergaderdata bestuur:

Eenmalig elke maand (m.u.v. de zomervakantie).

Joomla templates by a4joomla