Harrie en Wim Liebregts zijn geridderd tijdens het 40 jarig jubileum feest.

Hier een overzicht van alle ereleden:

Bert van Dun

Geboren in 1949, en vele jaren aktief bezig geweest met de club. De laatste jaren als voorzitter aktief geweest. Heeft 2 dochters en 1 zoon die ook allemaal aktief waren en nog zijn voor de club. Werd altijd gesteund door zijn liefhebbende vrouw.

 

 

Wim Liebregts  
Zoon van de oprichter van de club en momenteel zet hij zich in als Trainer en Coach voor de oudere jeugd. Zijn ervaring draagt hij verder nog uit door technisch commissie lid en aanjager van de vele activiteiten.  

 

Antoon van Elderen
Geboren in 1966, en ook hij heeft veel gedaan maar doet ook nog veel voor de club. De wedstrijden laat hij momenteel voor wat het is en richt zich vooral op het scheidsrechters schap. Ook hij heeft al 2 zonen zover dat ze nu spelen bij de jongens U12, dat beloofd nog een gouden toekomst. Deze toekomst begeleid hij als trainer en coach. Verder is hij een technisch commissie lid.  

Last but not least

Harrie Liebregts
Geboren in 1953, en heeft de club mee opgericht. Momenteel is hij al vele jaren zeer aktief als secretaris van onze club. Alhoewel hij zijn dochters toch nooit zover heeft gekregen om mee te gaan spelen met de club heeft ook hij deze plaatsing verdient.  
Joomla templates by a4joomla