Belangrijke basketball info i.v.m. de komende carnavalsperiode!!!!!!!!!!

Hoewel de leus "Basketball Never Stops" heel bekend is, wordt er toch een uitzondering gemaakt voor de komende carnavalsperiode en -vakantie. Zet onderstaande data alvast in je agenda:

 

Maandagavond 5 februari: gewoon training.

Vrijdagavond 9 februari: GEEN training.

Zaterdag 10 t/m dinsdag 13 februari:  gaan onze vrijwilligers weer "Jassen hangen" bij de Gouden Carolus. Loop dus even langs bij deze toppers!

Donderdag 15 februari: Shooting clinic van New Heroes Basketball Academy met ondermeer New Heroes top schutter Kees Akerboom, Unieke clinic! Voor meer info zie onderstaande.

OP 15 FEBRUARI SHOOTING CLINIC IN DE MAASPOORT

Basketballers heb je in vele soorten en maten. Maar één soort springt eruit: de schutter! De puntenleverancier bij uitstek. De soort basketballer waar ieder winnend team niet buiten kan.

Wil jij, ambitieus jong basketbaltalent, de fijne kneepjes van het vak van schutter onder de knie krijgen dan mag jij de clinic die de New Heroes Basketball Academy Den Bosch op donderdag 15 februari in de Maaspoorthal in Den Bosch houdt, niet missen. De lessen die de rasschutters Kees Akerboom, Maarten Bouwknecht en Jeroen van Vugt je dan gaan geven, maken van jou een betere schutter.

Deze clinic kent een andere opzet dan de gebruikelijke. Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 14 jaar komen van half tien tot vier uur aan bod, zeg maar de hele dag. Met een pauze van een uur voor een voedzame sportlunch. Zij werken een compleet oefenprogramma af, inclusief de schottrainingen van de New Heroes-toppers in de middaguren.

Vanaf een uur komen naast hen ook jonge talenten van 14 tot en met 18 jaar aan de beurt voor de lessen van New Heroes’ rasschutters Kees Akerboom, Maarten Bouwknecht en Jeroen van Vugt, nu weliswaar assistent-coach van de Bossche topclub maar als speler begiftigd met een spatzuiver schot. Wat hij vorig jaar liet zien in het shirt van eredivisionist Weert en dit seizoen in dat van Black Eagles, de promotiedivisionist uit Rosmalen.

Onder aanvoering van meester-schutter Kees Akerboom, de koning van de driepunter, werken zij met de deelnemende jongens en meisjes tijdens deze clinic aan de verdere verfijning van hun schot. Waarbij alle details die ‘een worp’ tot een ‘goed schot’ maken aan bod gaan komen.

De jongste garde, die van de 8- tot en met 14-jarigen, betaalt voor de complete clinic (9.30-16.00 uur) € 25,00. Deelname aan de schotclinic voor 14- tot en met 18-jarigen (13.00-16.00 uur) kost €12,50. De deelnemerskosten dienen bij binnenkomst in de zaal contant afgerekend te worden. En ook niet onbelangrijk: de deelnemers nemen in principe hun eigen bal mee naar de clinic.                  

Wil je meedoen? Druk op deze link en vul het inschrijfformulier in. En wacht daar niet te lang mee, want de belangstelling blijkt nu al groot en het aantal plaatsen is beperkt!  

Zie je op 15 februari in de Maaspoort!

Joomla templates by a4joomla