Met de ALV en de aansluitende vrijwilligersavond hebben we het seizoen afgesloten. De vele vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet bij de vele hoogtepunten op en om het basketballveld zoals de goede ontwikkeling bij de teams en wedstrijden, de Streetball Masters, het Be A STAR-scholenproject, het jassen hangen met carnaval, de trainers- en scheidsrechterscursus, de "Feestbal"-activiteiten en het kamp, het internationale toernooi van de U12 en nog veel meer.... Allen nogmaals dank!! In het bijzonder werden onze volgende vrijwilligers als "vrijwilliger van het jaar" beloond met een mooi shirt:

  • Arjan Lemmens voor zijn inzet bij zowel de Streetball Masters als bij de trainingen en wedstrijden van de U12-1
  • Harrie Liebregts voor zijn inzet ondermeer als scheidsrechter bij vele wedstrijden
  • Lilian Heefer voor haar inzet als teamouder bij de U12-2 en U10
  • Nico van de Broek voor zijn inzet bij de Streetball Masters.


Voort werden de volgende leden verkozen op basis van hun opvallende sportieve prestaties in het afgelopen seizoen:

  • MIP (Most Improved Player): Tijn Bosmans 
  • Talenten van het jaar: Daan de Brouwer, Luuk Weber, Niek van Elderen, Wietse Schottert en Marieke van Beurden (allen geselecteerd voor de kernselecties)
  • Team van het jaar: U12-1 (Zuid Nederlands kampioen)

Teamindeling, trainingstijden en datum 1e training 2015/16
De door de TC voorgestelde teamindeling en de nieuwe trainingstijden zijn op de ALV bekendgemaakt en vindt je op onze site onder het kopje "Teams, Tijden en Standen". We gaan aan het begin van het seizoen enkele spectaculaire evenementen organiseren voor zowel potentiële jongens als meisjesbasketballers. Hiermee streven we ernaar om voor de dames U18 alsook voor de jongens U18 vanaf januari een eigen team te kunnen inschrijven (zie ook onderstaande activiteiten)
 
De trainingen starten op vrijdagavond 28 augustus!! Hoewel deze vrijdag de laatste dag van de kindervakantieweek is, wordt ieders aanwezigheid wel op prijs gesteld aangezien de competitie half september al van start gaat.

Spectaculaire seizoensopening op zondag 6 september.

Op zondag 6 september plannen we een spectaculair en uniek internationale seizoensopening voor jong en oud!! Hiervoor worden alle Biks Shotters (en van de jeugdleden ook de ouders en vrienden) uitgenodigd. Meer info volgt binnenkort. Zet deze activiteit op zondag 6 september alvast in je agenda!!

Iedereen een goede vakantie en tot de 28e augustus!
  
Namens het bestuur en de TC

PS. Wil jij het Nederlands herenteam (met o.a. enkele spelers van SPM Shoeters) zien spelen tijdens de voorbereiding op het EK en met hun op de foto? Bezoek dan 1 van de oefenwedstrijden:

 

4 augustus tegen België in Antwerpen

12 augustus tegen University of Illinois in Rotterdam

14 augustus tegen GBR in Leiden

16 augustus tegen Portugal in Leiden

 

Volg het Nederlands team op www.oranjebasketball.com

Joomla templates by a4joomla