Beste Biks Shotters,

Jullie weten inmiddels dat we van vrijdag 29 mei t/m zondag 31 mei 2015 weer met de jeugd (t/m 17 jaar) van Biks Shots op kamp gaan. We hebben twee programma’s voorbereid waarbij we een speciaal programma hebben voor de XU-8 en XU-10 teams. De locatie dit jaar is Het Hoefke in Riel (http://www.manegehoefke.nl/Groepsaccomodatie.html).

We gaan er op vrijdag 29 mei om 16:30 uur op de fiets naartoe. Zondagmiddag (31 mei) zullen we weer terugkomen in Hilvarenbeek.

Het thema voor dit kamp is ‘terug naar de oertijd’. Het zou leuk zijn als jullie al verkleedspullen verzamelen om origineel naar het kamp toe te komen. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je dat gedaan hebt ook graag €40 overmaken op rekeningnummer 122387198 t.n.v. basketbalvereniging biks shots. Vermeld bij de omschrijving ‘Kamp 2015 <voornaam achternaam>’. De uiterste inschrijfdatum is 15 maart 2015, dus schrijf je vandaag nog in!

Het gaat weer een enorm gaaf kamp worden waar je zeker bij wilt zijn!

AC de Feestbal

Joomla templates by a4joomla